Όροι χρήσης

Αγαπητοί μας πελάτες,

Το www.action-country.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 44, Τηλ. 210-3646662 με υποκατάστημα στο Μαρούσι επί της Βασ.Σοφίας 83, Τηλ. 210-6123328 (ΑΦΜ: 800911288, ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΩΝ, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 144735401000). Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.action-country.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

 

ΟΡΟΙ

 

Τιμολόγηση-Τροποποίηση

Το www.action-country.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.action-country.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή των όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε  ήδη κάνει.

Ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο αναγράφεται στους τιμοκαταλόγους κατά το χρόνο της παραγγελίας. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της.

 

Περιορισμός & Ανάληψη Ευθυνών

Το www.action-country.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επιπλέον, δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή του. Σε περιπτώσεις αλλαγών και επιστροφών, η εταιρία ανταποκρίνεται εντός 4 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Δικαιώματα Πναυματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα " www.action-country.gr " είναι ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος . Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το www.action-country.grσυμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του " www.action-country.gr " ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης – καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος – ιστοσελίδας www.action-country.gr. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα www.action-country.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει , ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.

Προϊόντα όπως σουγιάδες, πολυεργαλεία, λεπίδες και λοιπά αγαθά που μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη από κακόβουλη ή αλόγιστη χρήση απαγορεύεται να παραγγελθούν από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον ιστότοπο ιδιοκτησίας της «ACTION COUNTRY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ IKE», εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους Όρους και Προϋποθέσεις καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου.
Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Παρακάτω αναφέρουμε με σαφήνεια την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η συγκεκριμένη  πολιτική σας αναφέρει ξεκάθαρα τον τρόπο διαχείρησης των προσωπικών σας στοιχείων είτε σαν επισκέπτης  που κάνετε απλή περιήγηση είτε σαν χρήστης που έχετε κάνει εγγραφή ή συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Τύπος προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε

Τα στοιχεία που συλλέγουμε είτε σε εκτέλεση εγγραφής, είτε αγοράς είναι τα παρακάτω:
 • Όνομα χρήστη
 • Επώνυμο χρήστη
 • Διεύθυνση
 • Ταχυδρομικός κώδικας
 • E-MAIL
 • Τηλέφωνο
 • ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα (Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου)
 • Πληροφορίες Πληρωμής

 

Πότε υπάρχει η ανάγκη για καταχώρηση Προσωπικών Δεδομένων

Οι τρόποι συλλογής των Προσωπικών Δεδομένων είναι οι ακόλοθοι:

 • Εγγραφή
 • Φόρμα Επικοινωνίας για κάποια τυχόν ερώτηση
 • Αγορά

 

Πώς διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Τα διαχειριζόμαστε ως εξής:

 • Για την εκτέλεση και την αποστόλης κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι απαραίτητα τα παραπάνω στοιχεία.
 • Για την ενήμερωση μέσω e-mail  για το στάδιο της παραγγελίας σας.
 • Στις παραγγελίες κάποιες φορές υπάρχουν ελλείψεις σε προιόντα και έτσι πρέπει να  έχουμε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ή e-mail  ώστε  να ενημερώσουμε
 • Παρακολούθηση δραστηριότητας στον ιστότοπό μας, π.χ. να εντοπίζει πιθανή δόλια δραστηριότητα και να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους όρους χρήσης που ισχύουν για τον ιστότοπό μας
 • Διαχείριση των νομικών και επιχειρησιακών υποθέσεων (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κινδύνων σχετικά με το περιεχόμενο και την απάτη).

 

Πότε μπορεί να αποστείλουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους;

Μπορούμε να αποστείλουμε προσωπικές πληροφορίες σε άτομα όπως:

 • τους υπεργολάβους και τους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν να παρέχουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Προκειμένου να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας, φροντίζουμε να συνεργαστούμε με υπεργολάβους και παρόχους υπηρεσιών που πιστεύουμε ότι διατηρούν υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης με την ασφάλεια των δεδομένων.
 • οι επαγγελματικοί μας σύμβουλοι (δικηγόροι, λογιστές, οικονομικοί σύμβουλοι κλπ)
 • των ρυθμιστικών αρχών και των κυβερνητικών αρχών σε σχέση με τις διαδικασίες συμμόρφωσης και τις υποχρεώσεις μας

 

Αποθήκευση Προσωπικών Δεδομένων

H  αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων σας γίνονται σε ασφαλείς και διαβαθμισμένους διακόμιστες, συμπεριλαμβανομένης κρυπτογράφησης δεδομένων όπου ενδείκνυται, παρέχοντας υψηλότατο επίπεδο συμμόρφωσης στο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Προστασία Συναλλαγών

Όλες οι συνναλαγές που εξοφλούνται μέσω Paypal ή Πιστωτικής κάρτας εκτελούνται με ασφάλεια και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς και το Paypal και η τράπεζα διατηρούν συστήματα υψηλού επιπέδου ασφαλείας για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Επιπλέον, ποτέ δεν αποθηκεύονται στην βάση μας στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα

Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και να επεξεργάζεστε τις πληροφορίες σας. Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε να διαγράψετε τα στοιχεία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να διαγραφούν με ασφάλεια.

Τηλέφωνο επικ.: 210-3646662, 210-6123328

Email Επικοινωνίας: info@action-country.gr

 

Διάρκεια Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να παρέχουμε τις υπηρεσίες σε εσάς και σε άλλους και να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Λάβετε υπόψη ότι αν ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες από τους διαγραμμένους λογαριασμούς ως απαραίτητες για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, θα συμμορφωθούμε με το νόμο, θα αποτρέψουμε την απάτη, θα συλλέξουμε αμοιβές, θα επιλύσουμε διαφορές, θα επιλύσουμε προβλήματα, και θα προβούμε σε άλλες ενέργειες που επιτρέπονται από το νόμο. Οι πληροφορίες που διατηρούμε θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και της παρούσας Πολικής Προστασίας.

 

Νομοθεσία για την  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί ώστε να ακολουθεί τα δεδομένα  και τους κανονισμούς  που πρέπει να τηρούνται :

 • Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
 • Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)
    

Όροι Υπαναχώρησης

1.  Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία της αίτησης για επιστροφή να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
 
3. Αφορά παραγγελείες που έχουν γίνει τηλεφωνικά ή μέσω site.