Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις
     Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις
     Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις
     Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις

     Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις

     Κωδικός:9120093500254
     Review (0)
     189,00 €
     Tax Included
     Κατόπιν Παραγγελίας
     Κατόπιν Παραγγελίας
     Ποσότητα
     Αγοράστε το τώρα με 6 άτοκες δόσεις

     Credit module tbi bank 1.0.13

     ROAD real 02 2

     Το πεντάλ ποδηλάτου ασφαλείας magped είναι μια πραγματική καινοτομία για ποδήλατα βουνού και ηλεκτρονικά ποδήλατα. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μαγνητικός μηχανισμός καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή απελευθέρωση του ποδιού από το πεντάλ ανά πάσα στιγμή. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα πεντάλ με κλικ, ο κίνδυνος πρόσκρουσης και τραυματισμού μειώνεται στο ελάχιστο - για μια άνετη ποδηλατική εμπειρία χωρίς φόβο.

     ROAD icons down V3

     ΔΡΟΜΟΣ / CYCLOCROSS / ΧΑΛΙΚΙ

     Δρόμου

     Η πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση για ποδήλατα δρόμου κατασκευασμένη με CNC από ένα μπλοκ αλουμινίου και άξονα τιτανίου.

     Κυκλική κίνηση

     Το πεντάλ magped εξασφαλίζει μία συνεχή κυκλική κίνηση χρησιμοποιώντας τους εκτείνοντες μύες σας (70%) καθώς και τους καμπτήρες μύες σας (30%) για μέγιστη απόδοση κατά την ποδηλασία. Θα νιώσετε τη διαφορά ειδικά σε μεγαλύτερες διαδρομές.

     Βάρος

     Το πεντάλ magped είναι ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο κοπής CNC με άξονα CrMo ή τιτανίου. Όλα τα πεντάλ magped είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ως προς το βάρος σε σχέση με άλλα πεντάλ υψηλών προδιαγραφών - παρά το πρόσθετο σύστημα μαγνήτη.

     Τοποθέτηση

     Το πεντάλ επιτρέπει τη στροφή του ποδιού σας κατά αρκετούς βαθμούς και, επομένως, παρέχει λιγότερη καταπόνηση στους αστραγάλους σας κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας. Επιπλέον, η θέση του ποδιού μπορεί να μεταβάλλεται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω χωρίς απώλεια της δύναμης έλξης για μια ιδανική θέση κατά την άνοδο και την κάθοδο.

     Δύναμη έλξης

     Ανάλογα με την επιλογή του πεντάλ σας, ο μαγνήτης θα σας συνδέσει με δύναμη έλξης περίπου 18 kg (150 Ν). Η μαγνητική δύναμη αναπτύσσεται κυρίως με κατεύθυνση προς τα κάτω και επομένως είναι δυνατή η γρήγορη και απλή απελευθέρωση με μια πλάγια κίνηση του ποδιού σας. Αλλά ακόμη και σε πιο κρίσιμες καταστάσεις η δύναμη έλξης μπορεί να ξεπεραστεί χωρίς δυσκολία.

     Πλάκα παπουτσιού

     Η πλάκα παπουτσιού είναι κατασκευασμένη από αντιδιαβρωτικό ατσάλι και είναι συμβατή με όλα τα παπούτσια ποδηλάτου SPD. Η πλάκα παπουτσιών μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά με 2 βίδες (ROAD 3 βίδες). Σε σύγκριση με άλλα συστήματα το πεντάλ magped είναι ανεπηρέαστο από τη βρωμιά. Επιπλέον, η "βατότητα" του παπουτσιού ποδηλάτου σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

     Τεχνολογία

     Το πεντάλ magped είναι εξοπλισμένο με 3 σφραγισμένα ρουλεμάν υψηλής ποιότητας βιομηχανικού τύπου. Οι πείροι μπορούν να αντικατασταθούν εάν απαιτείται. Ο μαγνήτης νεοδυμίου υψηλής απόδοσης ρυθμίζεται μέσω μιας ενσωματωμένης μονάδας απορρόφησης.

      

     Titelbild_6_1920x1282.jpg

     Τα πεντάλ με μαγνήτη Magped δεν διαθέτουν σταθερή μηχανική σύνδεση συγκρίσιμη με τα τυπικά πεντάλ χωρίς κλιπς. Η μαγνητική δύναμη επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, π.χ. το μέγεθος του μαγνήτη, τη βρωμιά, τη φθορά και την κατεύθυνση της εφαρμοζόμενης δύναμης. Μια ακούσια αποσύνδεση από τα πεντάλ είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή.

      

     Πρόταση μεγέθους μαγνήτη:

     • 200N μαγνήτες - συνιστάται για όλα τα σωματικά βάρη από 45 kg περίπου και άνω.

      
     Περιεχόμενα συσκευασίας:

     • Ένα ζεύγος πεντάλ magped ROAD (L+R)
     • Μαγνήτες
     • Μεταλλικές πλάκες για παπούτσια ποδηλάτου δρόμου 3 οπών
     • Πλαστικές πλάκες για παπούτσια ποδηλάτου δρόμου 3 οπών
     • Μαγνητικές βίδες
     • Κλειδί Allen

      

     Magped
     9120093500254

     Χαρακτηριστικά

     Διαστάσεις
     Length: 89mm, Width: 54mm, Height: 18mm
     Βάρος
     270g

     Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

     • Name : Πολιτική επιστροφής 14 ημερών
     • Περιγραφή

      1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία της αίτησης για επιστροφή να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
      2. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα εν λόγω προϊόντα επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί και βρίσκονται εντός της αρχικής τους συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.
      3. Αφορά παραγγελίες που έχουν γίνει τηλεφωνικά ή μέσω site
      4. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να ενημερώσει την Εταιρεία για την απόφαση του να υπαναχωρήσει, με γραπτή του δήλωση, μέσω ταχυδρομικής επιστολής ή αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@action-country.gr.

     • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες

     No customer reviews for the moment.

     Write your review
     Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις

     Magped Road 200N Magnetic Pedals - 6 άτοκες δόσεις

     189,00 €
     Tax Included