Garmin Speed Sensor 2
     Garmin Speed Sensor 2
     Garmin Speed Sensor 2
     Garmin Speed Sensor 2

     Garmin Speed Sensor 2

     Κωδικός:010-12843-00
     Review (0)
     39,00 €
     Tax Included
     Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
     ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
     Παράδοση 1-3 εργάσιμες ημέρες

     Ποσότητα

     Credit module tbi bank 1.0.13

     cadence_v02-48cecb15-1857-43db-b7a2-be42052f299a.jpg

     Παρακολουθήστε την ταχύτητά σας ενώ κάνετε ποδήλατο με αυτό τον εύκολο στην εγκατάσταση ασύρματο αισθητήρα. Χωρίς μαγνήτες ή άλλα πρόσθετα εξαρτήματα, αυτός ο αισθητήρας είναι εύκολος στην εγκατάσταση, την συντήρηση και τη μετακίνηση μεταξύ ποδηλάτων.

     cadence_v04-9899a9c6-4151-46be-803f-36e4cecace9b.jpg

     Ο αισθητήρας Speed Sensor 2 τοποθετείτε στο κέντρο του τροχού. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος του τροχού μέσα από το Garmin Connect ή να προσαρμοστεί αυτόματα μια συσκευή Edge ή συμβατή συσκευή της Garmin. Μόλις ρυθμιστεί, θα έχετε πάντα την ακριβή ταχύτητα και την απόσταση.

     Η σύνδεση μέσω τεχνολογίας ANT+ και Bluetooth σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε με την κοινότητα Garmin Connect και άλλες προπονητικές εφαρμογές, συμβατές συσκευές και προπονητικό εξοπλισμό για καλύτερα δεδομένα όταν ποδηλατείτε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η λειτουργία οδόμετρου παρακολουθεί τις αποστάσεις που καλύπτετε για να έχετε σαφή εικόνα για το πότε πρέπει να πραγματοποιείτε τις εργασίες συντήρησης του ποδηλάτου.

     GARMIN
     010-12843-00
     2 αντικείμενα

     Χαρακτηριστικά

     Μάρκα
     Garmin
     Τύπος αξεσουάρ
     Αισθητήρας

     Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

     • Name : Πολιτική επιστροφής 14 ημερών
     • Περιγραφή

      1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία της αίτησης για επιστροφή να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
      2. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα εν λόγω προϊόντα επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί και βρίσκονται εντός της αρχικής τους συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.
      3. Αφορά παραγγελίες που έχουν γίνει τηλεφωνικά ή μέσω site
      4. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να ενημερώσει την Εταιρεία για την απόφαση του να υπαναχωρήσει, με γραπτή του δήλωση, μέσω ταχυδρομικής επιστολής ή αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@action-country.gr.

     • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες

     No customer reviews for the moment.

     Write your review
     Garmin Speed Sensor 2

     Garmin Speed Sensor 2

     39,00 €
     Tax Included