Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολή με Courier

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρία Courier και παραδίδονται στο χώρο σας (δυνατότητα αντικαταβολής). Σε περίπτωση που δεν είστε παρών κατά την άφιξη του υπάλληλου, θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματος και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για την παραλαβή του. Για παραγγελίες αξίας από 60€ και πάνω η αποστολή γίνεται δωρεάν. Ενώ για παραγγελίες αξίας κάτω των 60€ επιβαρύνεστε μόνο με 3€ έξοδα μεταφοράς  αντικαταβολής. Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές, όπου θα ενημερώνεσθε τηλεφωνικά από το προσωπικό και υπάρχει επιπλέον χρέωση.

2. Παραλαβή από υποκατάστημα της ACS Courier

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το τοπικό υποκατάστημα της ACS. Η χρέωση ανέρχεται σε 3€ για παραγγελίες κάτω των 60€ και δωρεάν από 60€ καιπάνω.

3. Παραλαβή από υποκατάστημα της Γενικής ΤαχυδρομικήςΠαραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το τοπικό υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής. Η χρέωση ανέρχεται σε 3€ για παραγγελίες κάτω των 60€ και δωρεάν από 60€ και πάνω.

4. Παραλαβή από σημείο Boxnow

5. Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Αθήνα Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας επί της Πανεπιστημίου 44, 10679 (Στοά Επαγγελματικού Επιμελητηρίου) ή παραλαβή από το κατάστημά μας στο Μαρούσι .

6. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στο Μαρούσι επί της Βασιλίσσης Σοφίας 83, 15124.