Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s
     Garmin Vector 3s

     Garmin Vector 3s

     Κωδικός:010-01787-01
     Review (0)
     499,00 €
     Tax Included
     Κατόπιν Παραγγελίας
     Κατόπιν Παραγγελίας
     Ποσότητα
     Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

     Credit module tbi bank 1.0.13
     • Εύκολη εγκατάσταση όπως των κοινών πεταλιών
     • Μέτρηση ισχύος και ρυθμού πεταλιάς
     • Εύκολη αναβάθμισή σε σύστημα διπλού αισθητηρίου
     • Απόλυτη συμβατότητα και λειτουργικότητα με το ποδηλατικό οικοσύστημα της Garmin για ανάλυση των δεδομένων.
     • Εύκολη αναβάθμιση μέσω των συμβατών Edge ποδηλατικών συσκευών, με ANT+ σύνδεση ή μέσω συμβατών Bluetooth συσκευών¹ και της εφαρμογής Garmin Connect Mobile.
     • Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 120 ώρες

     At a Glance

      

      

     Δείτε την απόδοσή σας

     Ποδηλατήστε πιο δυνατά και πιο έξυπνα με το ποδηλατικό βατόμετρο Vector 3s της Garmin. Καθώς προσπαθείτε να καταρρίψετε τα προσωπικά σας ρεκόρ, η παραγόμενη ισχύς είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος μέτρησης της απόδοσής σας οποιαδήποτε στιγμή, ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθεση με άλλους μετρητές ισχύος, το Vector 3s ενσωματώνει τον αισθητήρα στα πεντάλ, έτσι ώστε να παρέχει αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα σε κάθε σας προπόνηση.      

      

     edge-install.jpg

      

     Ανεβείτε επίπεδο

     Το Vector 3s είναι ένας οικονομικός τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα παραγόμενης ισχύος και να βελτιστοποιείστε την προπόνηση σας. Διαθέτει αισθητήριο στο αριστερό πεντάλ για την μέτρηση της ισχύος αλλά και του ρυθμού πεταλιάς, ενώ εύκολα μπορείτε να αναβαθμίσετε σε ένα σύστημα διπλού αισθητηρίου.

      

      

     Εύκολη εγκατάσταση, μεταφορά και χρήση

     Με το Vector 3s, δεν υπάρχουν περίπλοκες οδηγίες ή εξωτερικοί αισθητήρες για εγκατάσταση. Το Vector 3s εγκαθίστανται όπως κάθε άλλο πεντάλ και άρα είναι εύκολο να μεταφερθεί από ένα ποδήλατο σε άλλο χωρίς την βοήθεια εξειδικευμένου τεχνικού. Επιπλέον η κομψή, λεπτή σχεδίαση του προσφέρει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στις στροφές και μεγαλύτερη εργονομία. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και συνθετικό υλικό έχει δοκιμαστεί να αντέχει για χρόνια χρήσης. Προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 120 ωρών.

      

      

     Δυνατά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας

     Αποκομίστε το μέγιστό από την προπόνησης σας συνδυάζοντας τo Vector 3s με τις συμβατές ποδηλατικές συσκευές Edge, fitness συσκευές ANT+ ή Bluetooth¹ (συμπεριλαμβανομένων των συμβατών συσκευών Forerunner και fēnix) και την εφαρμογή Garmin Connect Mobile. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε εύκολα το λογισμικό με οποιαδήποτε από τις προαναφερθέισες συσκευές.

     Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα καταγεγραμμένα δεδομένα μετά την προπόνηση, με τα Garmin Connect, Strava και TrainingPeaks. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα σύνδεσης ANT+ για να συνδέσετε τo Vector 3s με το TrainerRoad. Με την εφαρμογή TrainerRoad, μπορείτε να έχετε προσωπικές προπονήσεις κλιμακωτής έντασης βασισμένες στα δεδομένα του Vector 3s. Το σύστημα προπόνησης εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει επίσης προγράμματα εκγύμνασης με καθοδήγηση για να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους ενδυνάμωσης. Εγγραφείτε στο TrainerRoad για να φτάσετε πιο γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα, με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημέρών.

      

      

     Περιεχόμενα συσκευασίας:

     • Vector 3s
     • Εργαλείο εγκατάστασης
     • Οδηγίες χρήσης

     ¹Δείτε τις προδιαγραφές για τα δεδομένα που μπορούν να προβληθούν στις συμβατές συσκευές.

     ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ανώτατο όριο βάρους του ποδηλάτη που μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημα Vector 3s είναι 105 κιλά. Ποδηλάτες πάνω από αυτό όριο βάρους κινδυνεύουν με σωματική βλάβη ή υλικές ζημιές.

     (2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

     010-01787-01

     Χαρακτηριστικά

     Additional
     Battery type: LR44/SR44 (x2), Battery life: up to 120 hours, Weight: 324 g, Max. rider weight: 105 kg, Accuracy: +/- 1.0%, Cleat type: Keo, Q-factor: 53 mm/ 55mm with supplied spacing washer, Stack height: 12.2 mm, Field calibration, Adjustable release tension, Garmin Connect, Measurement location: Spindle, Communication: ANT+ and Bluetooth

     Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

     • Name : Πολιτική επιστροφής 14 ημερών
     • Περιγραφή

      1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία της αίτησης για επιστροφή να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
      2. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα εν λόγω προϊόντα επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί και βρίσκονται εντός της αρχικής τους συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.
      3. Αφορά παραγγελίες που έχουν γίνει τηλεφωνικά ή μέσω site
      4. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να ενημερώσει την Εταιρεία για την απόφαση του να υπαναχωρήσει, με γραπτή του δήλωση, μέσω ταχυδρομικής επιστολής ή αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@action-country.gr.

     • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες

     No customer reviews for the moment.

     Write your review
     Garmin Vector 3s

     Garmin Vector 3s

     499,00 €
     Tax Included