Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3
     Garmin Vector 3

     Garmin Vector 3

     Κωδικός:010-01787-00
     Review (0)
     899,00 €
     Tax Included
     Κατόπιν Παραγγελίας
     Κατόπιν Παραγγελίας
     Ποσότητα
     Αγοράστε το τώρα με 24 άτοκες δόσεις

     Credit module tbi bank 1.0.13
     • Εύκολη εγκατάσταση όπως των κοινών πεταλιών
     • Μέτρηση συνολικής ισχύος, ισορροπίας δεξί/αριστερό, ρυθμό πεταλιάς και δυναμικών ποδηλασίας
     • Λεπτός σχεδιασμός για μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε στροφές
     • Απόλυτη συμβατότητα και λειτουργικότητα με το ποδηλατικό οικοσύστημα της Garmin για ανάλυση των δεδομένων.
     • Εύκολη αναβάθμιση μέσω των συμβατών Edge ποδηλατικών συσκευών, με ANT+ σύνδεση ή μέσω συμβατών Bluetooth συσκευών¹ και της εφαρμογής Garmin Connect Mobile.
     • Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 120 ώρες

     At a Glance

      

      

     Δείτε την απόδοσή σας

     Ποδηλατήστε πιο δυνατά και πιο έξυπνα με το ποδηλατικό βατόμετρο Vector 3 της Garmin. Καθώς προσπαθείτε να καταρρίψετε τα προσωπικά σας ρεκόρ, η παραγόμενη ισχύς είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος μέτρησης της απόδοσής σας οποιαδήποτε στιγμή, ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθεση με άλλους μετρητές ισχύος, τα Vector 3 ενσωματώνουν τους αισθητήρες στα πεντάλ, έτσι ώστε να παρέχουν αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα σε κάθε σας προπόνηση.      

      

     edge-install.jpg

     Ανεβείτε επίπεδο

     Με το σύστημα διπλού αισθητηρίου των Vector 3, έχετε την ικανότητα να βλέπετε ανεξάρτητα τη δύναμη του δεξιού και του αριστερού ποδιού. Τα Vector 3 μετρούν τη συνολική ισχύ, το ρυθμό πεταλιάς, την ισορροπία μεταξύ αριστερού/δεξιού ποδιού καθώς και τις προηγμένες δυναμικές ποδηλασίας, τα οποία σας βοηθούν να προσαρμόσετε την προπόνησή σας γύρω από συγκεκριμένες αδυναμίες και προτερήματά σας, ώστε να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Παρακολουθούν τη θέση σας στο ποδήλατο (όρθια/καθιστή) για να καθορίσουν πότε και πόση ώρα ήσασταν στην κάθε μια. Έτσι, μπορείτε να δείτε την αποτελεσματικότητα της κάθε θέσης και την παραγόμενη ισχύ αυτήν την περίοδο, καθώς και πως αυτή εφαρμόζεται στο πεντάλ, ώστε να βελτιώσετε την θέση σας πάνω στο ποδήλατο. Όλες τις μετρήσεις μπορείτε να τις δείτε στις συμβατές ποδηλατικές συσκευές Edge καθώς και στην εφαρμογή Garmin Connect Mobile

      

      

     Εύκολη εγκατάσταση, μεταφορά και χρήση

     Με τα Vector 3, δεν υπάρχουν περίπλοκες οδηγίες ή εξωτερικοί αισθητήρες για εγκατάσταση. Τα Vector 3 εγκαθίστανται όπως κάθε άλλο πεντάλ και άρα είναι εύκολο να μεταφερθούν από ένα ποδήλατο σε άλλο χωρίς την βοήθεια εξειδικευμένου τεχνικού. Επιπλέον η κομψή, λεπτή σχεδίαση τους προσφέρει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στις στροφές και μεγαλύτερη εργονομία. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και συνθετικό υλικό έχουν δοκιμαστεί να αντέξουν για χρόνια χρήσης. Προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 120 ώρες.

      

      

     Δυνατά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας

     Αποκομίστε το μέγιστό από την προπόνησης σας συνδυάζοντας τα Vector 3 με τις συμβατές ποδηλατικές συσκευές Edge, fitness συσκευές ANT+ ή Bluetooth¹ (συμπεριλαμβανομένων των συμβατών συσκευών Forerunner και fēnix) και την εφαρμογή Garmin Connect Mobile. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε εύκολα το λογισμικό με οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες συσκευές.

     Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα καταγεγραμμένα δεδομένα μετά την προπόνηση, με τα Garmin Connect, Strava και TrainingPeaks. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα σύνδεσης ANT+ για να συνδέσετε τα Vector 3 με το TrainerRoad. Με την εφαρμογή TrainerRoad, μπορείτε να έχετε προσωπικές προπονήσεις κλιμακωτής έντασης βασισμένες στα δεδομένα του Vector 3. Το σύστημα προπόνησης εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει επίσης προγράμματα εκγύμνασης με καθοδήγηση για να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους ενδυνάμωσης. Εγγραφείτε στο TrainerRoad για να φτάσετε πιο γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα, με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημέρών.

      

      

     Περιεχόμενα συσκευασίας:

     • Vector 3
     • Εργαλείο εγκατάστασης
     • Οδηγίες χρήσης

     ¹Δείτε τις προδιαγραφές για τα δεδομένα που μπορούν να προβληθούν στις συμβατές συσκευές.

     ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ανώτατο όριο βάρους του ποδηλάτη που μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημα Vector 3 είναι 105 κιλά. Ποδηλάτες πάνω από αυτό όριο βάρους κινδυνεύουν με σωματική βλάβη ή υλικές ζημιές.

     (2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

     010-01787-00

     Χαρακτηριστικά

     Additional
     Battery type: LR44/SR44 (x4), Battery life: up to 120 hours, Weight: 316 g, Max. rider weight: 105 kg, Accuracy: +/- 1.0%, Cleat type: Keo, Q-factor: 53 mm/55 mm with supplied spacing washer, Stack height: 12.2 mm, Field calibration, Adjustable release tension, Garmin Connect, Measurement location: Spindle, Communication: ANT+ and Bluetooth

     Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

     • Name : Πολιτική επιστροφής 14 ημερών
     • Περιγραφή

      1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία της αίτησης για επιστροφή να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
      2. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα εν λόγω προϊόντα επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί και βρίσκονται εντός της αρχικής τους συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.
      3. Αφορά παραγγελίες που έχουν γίνει τηλεφωνικά ή μέσω site
      4. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να ενημερώσει την Εταιρεία για την απόφαση του να υπαναχωρήσει, με γραπτή του δήλωση, μέσω ταχυδρομικής επιστολής ή αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@action-country.gr.

     • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες

     No customer reviews for the moment.

     Write your review
     Garmin Vector 3

     Garmin Vector 3

     899,00 €
     Tax Included